Belediye Personeline Sivil Savunma Eğitimi

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve Elazığ Belediyesi Sivil Savunma işbirliğiyle bir eğitim semineri yapıldı.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile Elazığ Belediyesi Sivil Savunma Uzmanlığı işbirliğiyle personelin olumsuz vakalar karşısında bilinçli hareket etmesi adına, “Afetlere Hazır Bir Türkiye için Bilinçlendirme ve Eğitim Seferberliği “ isimli seminer düzenlendi.

Elazığ Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen seminere Elazığ Belediyesi 153 Beyaz Masa Birimi personeli katıldı.

Seminer öncesi bir açıklamada bulunan Elazığ Belediyesi Sivil Savunma Uzmanı Aziz Can, Elazığ Belediyesi ve İl Afet Acil Durum Müdürlüğü tarafından ortaklaşa bir seminer düzenlediklerini belirterek, seminere katılan personellere teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Afetlere Hazır Bir Türkiye için Bilinçlendirme ve Eğitim Seferberliği Semineri İl Afet Acil Durum Müdürlüğü Eğitim Uzmanı Hikmet Aba tarafından verildi.

Seminerde, afetlerin ilk 72 saatine hazırlıklı olmaları için, eğitimler ile afete hazırlık kültürünü kazandırmak, farkındalık yaratmak, yaşadıkları mekânda alabilecekleri temel önlemleri paylaşmak amacıyla bazı bilgiler de paylaşıldı.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Elazığ Belediye Başkan Vekili Mustafa Asım Nazırlı, personele verilen eğitim konusunda şuana kadar önemli çalışmalara imza attıklarını, diksiyon ve güzel konuşma dersinde 5 haftayı geride bırakarak, önümüzdeki günlerde de İletişim, Halkla İlişkiler, Takım Çalışması ve Motivasyon eğitimlerine başlayacaklarını belirtti.

Olumsuz durumlarla her an karşı karşıya kalabileceklerini belirten Elazığ Belediye Başkan Vekili Mustafa Asım Nazırlı, bu durumlarda personelin yapması gereken konularda bilinçli olması adına “Afetlere Hazır Bir Türkiye için Bilinçlendirme ve Eğitim Seferberliği” seminerinin son derece önemli olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Ajans23/Buşra KESKİN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: