Belediye Polikliniği, Kan Bağışı İçin Kapılarını Kızılay'a Açtı

Karaman Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Sağlık Polikliniği, vatandaşların kan bağışında bulunması için kapılarını Kızılay'a açtı.Belediye...

Karaman Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Sağlık Polikliniği, vatandaşların kan bağışında bulunması için kapılarını Kızılay'a açtı.

Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, kan bağışının en saygın hareketlerden biri olduğunu belirterek, insanın kan bağışının önemini bir gün kendisine veya bir yakınına acil kan lazım olduğunda anlayabildiğini ifade etti. Başkan Uğurlu, "Bunun için değişik zamanlarda ve yerlerde kan bağışı kampanyası başlatan Kızılay'a destek olalım ve kan bağışlayalım. Karaman Belediyesi olarak Kızılay'ın Karaman'daki çalışmalarını düzenli olarak sürdürebilmesi için polikliniğimizin kapılarını onlara açtık. Vatandaşlarımız her Perşembe polikliniğimize gelerek Kızılay'a kan bağışında bulunabilirler. Bu hizmet rutin olarak Kızılay uygun gördüğü sürece devam edecek" dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Uğurlu ayrıca, "Belediye Sağlık Polikliniği'nde ilaç toplama kampanyası devam ediyor. Belediye Polikliniğinde uygulanan ilaç toplama kampanyası sayesinde ilaçlar çöpe atılmaktan kurtarılıyor. Karaman'da ilaç israfının önüne geçmek amacıyla başlatılan kampanya sayesinde ilaçların çöpe atılması yerine ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılıyor" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: