Belediye sayesinde doğayı geziyorlar

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşlara yönelik düzenlediği doğa yürüyüşleri sürüyor. Doğaseverlerin bu haftaki adresi Keremali Dağı...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşlara yönelik düzenlediği doğa yürüyüşleri sürüyor. Doğaseverlerin bu haftaki adresi Keremali Dağı Çamlıca Gölü oldu. Eksi 5 derece soğuğa aldırmadan kilometrelerce yol yürüyen doğaseverler unutulmaz bir gün yaşadı.
Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü tarafından pazar günleri düzenlenen doğa yürüyüşleri (trekking) devam ediyor. Önceki haftalarda Dikmen Tepe, Çiğdem Yaylası, Taraklı Orman Gözetleme Kulesi, Sülüklü Göl ve Karagöl Acelle Yaylası’nda gerçekleştirilen doğa yürüyüşleri, bu hafta Keremali Dağı Çamlıca Gölü’nde gerçekleştirildi.
Vatandaşlar, sabahın erken saatlerinde Kent Meydanı’nda buluşarak, Büyükşehir Belediyesi’nin tahsis ettiği otobüslerle yola çıktı. Neşeli bir yolculuktan sonra Keremali Tepesi’ne ulaşan doğaseverler, temiz hava ve manzaranın tadını doyasıya çıkarırken, -5 derece soğuğa aldırmadan kilometrelerce yol yürüdü.
Büyükşehir Belediyesi’nden alınan bilgiye göre, önümüzdeki Pazar günü Soğucak Şelalesi’nde gerçekleştirilecek yürüyüşün Karagöl-Acelle parkuruyla değiştirildiği ve 4 Aralık’ta Karagöl-Acelle Yaylası’nda yürüyüşün gerçekleştirileceği belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz