Belediye, Tur Savaşında!

3. Lig 3. grupta yer alan Çorum Belediyespor, lig heyecanının yanı sıra Çorumlu futbolseverlere Türkiye Kupası heyecanı da yaşattı

3. Lig 3. grupta yer alan Çorum Belediyespor, lig heyecanının yanı sıra Çorumlu futbolseverlere Türkiye Kupası heyecanı da yaşatırken, 1. Turda BAL takımlarından Yeni Amasyaspor'u eleyen mavi-beyazlılar 2. Turda bugün PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor ile karşılaşacak. Pazar günü deplasmanda karşılaştığı Erzurum Büyükşehir Belediyepsor'a 2-0 yenilerek ligdeki ikinci yenilgisini alan Belediyespor'da hedef mutlak galibiyet olurken, bütün riskleri alarak tur atlamak için mücadele verecek.

Sahasında Adana Demirspor'u ağırlayacak olan Çorum temsilcisi tüm hazırlıklarını noktalarken, teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ, kaybedecek bir şeylerinin olmadığını, seyirci önünde çıkacakları maçta tüm kozları kullanarak ve riskleri alarak tur atlamak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Henüz yeni ve tecrübesiz olması nedeniyle kaliteli ve tecrübeli takımlara karşı galip gelmekte zorlanan Çorum Belediyespor, alınacak bir galibiyetle hem 3. turda büyük bir takımın Çorum'a gelmesini hem de moral bulmak istiyor. Mavi-beyazlılar alınacak bir galibiyetle taraftarında sevgisini kazanmak isterken, tüm hazırlıklarda galibiyet üzerine gerçekleştirildi.

Reklam
Reklam

Türkiye Kupası 2. Turunda Çorum Belediyespor ile Adana Demirspor arasında Dr. Turhan Kılıççıoğlu Stadı'nda oynanacak karşılaşma bugün saat 14.30'da başlayacak. Futbolseverlerinde ilgi göstermesi beklenen karşılaşmayı Kayseri Bölgesi hakemlerinden Abdulkadir Bitigen yönetecek. Zorlu mücadelede Bitigen'in yardımcılıklarını ise Egemen Eren ve Muzaffer Kaşıkçı yapacaklar. Mehmet Ekmekyermez ise karşılaşmada dördüncü hakem olarak görev yapacak. Mavi-beyazlıların sahaya Emrah, İbrahim Ethem, İsmail, H. İbrahim, Volkan, Oğuzhan Saraçoğlu, Murathan, Oğuzhan Yalçın, Yiğitcan, Ender ve Kaan 11'i ile çıkması tahmin ediliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: