Belediye Türk Halk Müziği Topluluğundan Lozan Anıtında Konser

Edirne Belediye Başkanlığı Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında, Belediye Türk Halk Müziği Topluluğu semt konserlerinin...

Edirne Belediye Başkanlığı Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında, Belediye Türk Halk Müziği Topluluğu semt konserlerinin ilkinde, Trakya Üniversitesi Lozan Anıtı önünde müzikseverlerle buluştu.

Şef Yaşar Özel nezaretinde çeşitli yörelere ait türküleri koro ve solo olarak sunan Edirne Belediyesi THM Korosu izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Konser sonrasında bir konuşma yapan Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu "Kendi içimizden yetiştirdiğimiz sanatçı kardeşlerimiz bizleri Türkiye’nin dört köşesine bizi götürdüler. Bir yere gittik hüzünlendik ağladık. Bir yere gittik düşünmeye başladık, bir yere gittik içimizden güldük oynadık. Allah bizi bu günlerden yoksun bırakmasın. Bu koroya emek veren ve bu güzel geceyi bize yaşatan bizleri ülkemizi gezdiren başta şef Yaşar Özel olmak üzere bütün koristlere teşekkür ediyorum. Belediyemiz olarak bu sanatçı dostlarıma ve bundan böyle kültür ve sanat alanında ben de varım bir şeyler yapmak istiyorum diyen herkese kapımız ve kollarımız açık herkesi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu daha sonra Şef Yaşar Özel'e tüm koro adına bir plaket ve çiçek takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: