Belediye Vanspor'dan Değerlendirme Toplantısı

Belediye Vanspor Kulüp Başkanı Nihat Gezici, bu yıl ki transferleri maddi imkansızlıktan dolayı kiralama yöntemi ile yaptıklarını söyledi.

Belediye Vanspor Kulüp Başkanı Nihat Gezici, bu yıl ki transferleri maddi imkansızlıktan dolayı kiralama yöntemi ile yaptıklarını söyledi.

Şahabettin Özraslaner Spor Tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Gezici, 30 Haziran 2012 tarihinde olağan kongrelerini gerçekleştirdiklerini belirterek, takım olarak bu yıl ki hedefi ve yol haritasını belirlediklerini kaydetti.

Kongrede aldıkları kararlar neticesinde takımı belli bir bütçe aşamasına getirdiklerini ifade eden Gezici,"Gelen raporlar doğrultusunda takımda bulunan 22 futbolcudan 11'i ile yolumuzu ayırıp, 11 futbolcu ile yolumuza devam etme kararı aldık. 11 futbolcunun gitmesiyle teknik heyetimizin vermiş olduğu rapor doğrultusunda transfer çalışmalarımızı geç dahi olsa başlattık. Ama yinede özverili çalışmalar yürüttüğümüzden dolayı bu takıma güç kazandırabilecek genç ve dinamik bir kadro oluşturduk" dedi

Reklam
Reklam

Transfer çalışmalarına geç kaldıkları için bu yıl kiralama yöntemiyle futbolcuları aldıklarını anlatan Gezici, şunları söyledi:

"Kiraladığımız futbolculardan 2'sini Trabzonspor'dan ücretsiz aldık. Depremden dolayı çektiğimiz maddi sıkıntılarımızı bilen Trabzonspor kendi alt yapısından ve profesyonel 2 futbolcusunu bedelsiz bir şekilde 2 yıllığına bize verdi. Bu zor dönemde bize el atmalarından dolayı başta Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener olmak üzere bütün ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

Van Şehir Stadyumunun depremde hasar gördüğünü hatırlatan Gezici, tribün kısımları hasar gördüğü için yıkım kararı çıktığını hatırlattı.

Gezici, yakın zamanda portatif tribün yaparak sahayı maça yetiştireceklerini dile getirerek, "Pazar günü ilk maçımızı kendi sahamızda yapacağız. Stat çalışmalarında ve maçlarımızı kendi sahamızda yapmamızda emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Muhabir: Necat Hasar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: