Belediye Vatandaşlara Bedava Organik Un Dağıttı

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde belediye tarafından vatandaşlara bedava 'organik un' dağıtıldı. Belediye önündeki dağıtımda tonlarca un...

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde belediye tarafından vatandaşlara bedava 'organik un' dağıtıldı. Belediye önündeki dağıtımda tonlarca un kısa sürede tükendi.

Sındırgı Belediyle Başkanı Özgür Ertuğrul, önceki Karadeniz'den TIR ile getirttiği tonlarca taze hamsiyi vatandaşlara bedava dağıtmıştı. Bu ikramları artık geleneksel hale getiren Başkan Özgür Ertuğrul, geçen yıl da yine belediyeye ait alanda yetiyen ağaçlardaki ayvaları toplatıp yine tonlarca ayvayı ücretsiz olarak vatandaşlara dağıtmıştı.

Sındırgılı vatandaşların her sene büyük merakla beklediği Başkan Özgür Ertuğrul'un geleneksel ikramında bu sene ise un dağıtıldı. Başkan Özgür Ertuğrul, belediyenin kendi tarlasında ekilen ekinleri işletip un haline getirdiklerini ve birinci sınıf un organik olarak yine vatandaşlara dağıttıklarını açıkladı. Belediye hizmet binası önüne getirilen kamyondaki 20 tonu aşkın un, 10'ar kiloluk çuvallar içerisinde Sındırgılı vatandaşlara dağıtıldı. İzdiham yaşanan beledilye önündeki un dağıtımında vatandaşlar, Belediye Başkanı Özgür Ertuğrul'a "Ramazan mübarek günde evimizin mutfak ihtiyacına büyük katkı sağlayan belediye başkanımızdan ve sebep olanlardan Allah razı olsun. Daha ne isteyelim, hizmetlerimiz alıyoruz. Bundan iyisi can sağlığı" diyerek dua ve teşekkür ettiler.

Reklam
Reklam

BELEDİYENİN TARLASINDA EKİLİP HALKA DAĞITILIYOR

Sındırgı Belediyesinin kendi mülkü olan 80 dönümlük 'ziraat bahçesi'nde her sene başka ürün ekilerek halka dağıtımı planlanıyor. Sındırgılıların her zaman en iyi hizmete ve güzelliklere layık olduklarını ifade eden Türkiye'nin en genç Belediye Başkanı Özgür Ertuğrul, "Daha önce balıkçıların kendilerine çeki düzen vermeleri için vatandaşlarımıza ücretsiz olarak hamsi dağıttık. Yine mülkiyeti belediyemize ait olan ziraat bahçesinde yetişen ayvaları da topladık ve vatandaşlarımıza dağıttık. Şimdide ziraat bahçemize ektiğimiz buğdayları un haline getirdik ve halkımıza dağıttık. Belediyemize ait olan alanı bu dönem kiraya vermeyip ekin ektik. Aldığımız ürün ile un elde edip halkımızla paylaşmak istedik. Vatandaşlarımıza elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz. Bu yardımlardan 'Sındırgıllar yardıma muhtaç' diye anlaşılmasın, bizim yaptığımız sosyal belediyeciğin bir gereğidir. Bu tür hizmetlerimiz devam edecek. Yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemek için unu herkesin huzurunda halka açık dağıttık. Bu küçücük hediyeyle vatandaşlarımıza bayramı öncesi katkıda bulunmak istedik" dedi.

Reklam
Reklam

Sındırgı Belediyesinin Ramazan Bayramının arefesinde yaptığı bu yardım ilçe halkı tarafından büyük bir mennuniyetle karşılandı. Belediye zabıta ekiplerinin geniş önlem aldığı un dağıtımı yaşanan izdihama rağmen herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan bitti. Belediye Başkanı Özgür Ertuğrul, halka ikram geleneğini önümüzdeki sene başka bir ürün ile sürdürecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: