Belediye yaz okulu sona erdi

Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde bu yıl ikincisi düzenlenen yaz okulları sona erdi. Okulu tamamlayan...

Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde bu yıl ikincisi düzenlenen yaz okulları sona erdi. Okulu tamamlayan öğrencilere katılım belgeleri verildi.

Öğrencilerin yaz tatillerini verimli bir şekilde geçirmeleri ve aynı zamanda Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü bünyesindeki takımlara alt yapı oluşturması amacı ile düzenlenen yaz okulları sona erdi. 20 Haziran’da başlayan ve 7-16 yaş grubunda futbol, voleybol, basketbol, karate branşlarında 200 öğrencinin katıldığı yaz okullarının Atatürk Spor Salonu’ndaki antrenmanlarına ulaşım belediyenin servis aracıyla ücretsiz olarak sağlandı.

Reklam
Reklam

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, düzenlenen törende öğrencilere katılım belgelerini verdi. Başkan, yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Çocuklarımızın ve gençlerimizin yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak, spor yapma alışkanlığı kazanarak kötü alışkanlıklardan uzak, sağlıklı yaşam sürmelerine katkıda bulunmak amacı ile düzenlediğimiz Seydişehir Belediyesi bünyesindeki 6 haftalık yaz okulu programlarımız sona erdi. İçinizde yetenekli arkadaşlarınızın olduğuna inanıyor; Seydişehir Belediyesi basketbol, voleybol ve futbol takımlarının gerek bayanlarda gerek erkeklerde alt yapısının sizlerden oluşmasını amaçlıyoruz. Bugüne kadar son 2 yılda alınan başarılı sonuçların aynı şekilde Konya bölgesinde ve ülke genelinde devam etmesini temenni ediyoruz. En büyük arzumuz sizlerin gelecekte iyi birer yıldız futbolcu olarak anılmanızdır. Bunu başaracağınıza yürekten ve kalben inanıyorum.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz