Belediye Yol Ve Kaldırım Çalışmalarına Devam Ediyor

Kırşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri Aşıkpaşa Mahallesi 42. sokaktan 50. sokağa kadar olan alanda yol...

Kırşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri Aşıkpaşa Mahallesi 42. sokaktan 50. sokağa kadar olan alanda yol ve kaldırım çalışmalarına başladı.

Fen işleri ekipleri kaldırımlara karo taşları döşüyor ve yollarda kilit parke taşı ile kaplıyor. Aynı zamanda Aşıkpaşa Mahallesi Şehit Sait Ülker Caddesinde bulunan yolların sert zemin çalışması yapılıyor ve evlerin zarar görmüş bahçe duvarları da yenileniyor.

Yol sorunu olmayan bir şehir oluşturmak istediklerini belirten Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci; “ Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından çalışmasını yürüttüğümüz Aşıkpaşa Mahallesi 42. ve 50. sokakta kaldırımlarımızı karo taşlarla kaplarken, yolları kilit parke taşı ile yenilemekteyiz. Şehit Sait Ülker Caddesinde ki yolumuzu ise sert zemin çalışmalarına devam ediyoruz. Bu alanda yapılan yol çalışmamızın yanı sıra eskimiş ve zarar görmüş evlerin bahçe duvarlarını da yeniliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Amaçlarının Kırşehir’in görünümünü değiştirerek vatandaşları bu değişimden dolayı memnun etmek olduğunu kaydeden Bahçeci, “Yaptığımız yenilikler ve tüm düzenlemelerimiz hemşerilerimiz içindir” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: