Belediye zabıta ekipleri bakkalları denetledi

Sorgun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri bakkalları denetledi.

Sorgun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri bakkalları denetledi.

Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, insan sağlığının korumanın belediyelerin birinci görevi olduğunu, bu bağlamda da denetimlerin artacağını belirtti.

Başkan Şimşek, "Zabıta Müdürlüğümüze bağlı bir ekibimiz yanlarında bir gıda mühendisi ile birlikte ilçemizde bulunan bakkallarda gıda denetimi yaptılar. Bu denetimlerde günü geçmiş çok sayıda ve çeşitli markalarda gıda ürünleri tespit edildi. Bu ürünler imha tutanağı düzenlenerek ekiplerimiz tarafından toplandı ve işyeri sahibinin de nezaretinde uygun yerde imha edildi" dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Şimşek, sadece bakkalların değil, halkın sağlığını ilgilendirecek her iş yerinde bu tür denetimlerin sık sık yapılacağını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: