Belediye Zabıtasının Yazıp Yönettiği 'Sivrikaya' Filmi Gösterime Girdi

Bursa'nın İnegöl ilçesinin ilk yerli filmi olan ‘Sivrikaya’ gösterime girdi. İnegöl Belediyesi'nde zabıta memuru olarak...

Bursa'nın İnegöl ilçesinin ilk yerli filmi olan ‘Sivrikaya’ gösterime girdi. İnegöl Belediyesi'nde zabıta memuru olarak görev yapan Hasan Kandemir’in yazıp yönettiği, zabıta memurları ve İnegöl’e bağlı Gündüzlü köyü halkının oynadığı ‘Sivrikaya’ isimli filmin galası gerçekleştirildi. İnegöl Belediyesi’nin de destek verdiği, başrollerini Emre Turhan ve Elif Yorulmaz'ın oynadığı film, izleyenler tarafından beğeni ile karşılandı.

Yönetmen Hasan Kandemir, hayalinde, İnegöl'deki hayatı anlatan bir film çekmek olduğunu ifade etti. Kandemir, hikayenin senaryosunu Gündüzlü köyüne uyarladıklarını, geçtiğimiz yıl haziran ayında çekimlere başladıklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Eylül ayında filmin çekimlerini tamamladıklarını kaydeden Kandemir, “Yıl sonuna kadar montaj çalışmalarını tamamladık. Bu film, bir yıllık bir emek ve çalışmanın ürünüdür. Ekibimizde köylülerimizde yer aldı.” dedi.

Kendilerine destek veren Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür eden Hasan Kandemir, bundan sonra sadece İnegöl civarında kalacak bir proje değil, tv ve sinemalarda da gösterime girecek bir projeye imza atmak istediğini söyledi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise amatör bir ruhla çok kaliteli bir işin ortaya çıktığını kaydederek, filmde rol alanları tebrik etti, Kandemir’e başarılarının devamını diledi.

Konuşmaların ardından, filme destek veren Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a çiçek takdim edildi. Takdimin ardından film gösterime girdi. Başrollerini Emre Turhan ve Elif Yorulmaz'ın oynadığı, Gündüzlü köyünde ikamet eden vatandaşların rol aldığı film izleyenler tarafından beğenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: