Belediyeden Atatürk heykeli açıklaması

Aydın'ın Kuşadası Belediyesi deposunda, düşmemesi için iplerle bağlanmış bronz Atatürk heykeli konusunda CHP'li Belediye Başkanı...

Aydın'ın Kuşadası Belediyesi deposunda, düşmemesi için iplerle bağlanmış bronz Atatürk heykeli konusunda CHP'li Belediye Başkanı Esat Altıngün açıklama yaptı.

Heykeltıraş Tülin Atalay tarafından kasketli, otururken tasvir edilen Atatürk'ün heykeli ile ilgili basında 'neden depoda tutulduğu, 300 bin TL ödendiğinin doğru olup- olmadığı, alımında ihale açılıp- açılmadığı, açıldıysa ihale ilanının nerede yayımlandığı, alımına kimin karar verdiği' şeklinde haber yer almıştı.

Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altıngün, heykelin Gazibeğendi bölgesine konulması için Gazibeğendi Projesi kapsamında yaptırıldığını, polemiklerin saçmalık olduğunu, gerçekleri yansıtmadığını söyledi. Altıngün, yapımı tamamlanan heykel teslim alındıktan sonra proje hayata geçirildiğinde Gazibeğendi’ye yerleştirilmesi amacıyla belediyede muhafaza altına alındığını ifade etti.

Reklam
Reklam

DHA

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz