Belediyeden buzlu yollara tuz

Sibirya soğuklarının hüküm sürdüğü Ardahan'da yollar buz pistine döndü

Önceki gün yağan kar sonucunda yaşanabilecek olumsuzluklardan vatandaşların etkilenmemesi için Ardahan Belediyesi yoğun bir çalışma başlattı.

Cuma günü yağan karın erimesi nedeniyle cadde yol ve kaldırımların akşam saatlerinde buzlanmaması için Belediye ekipleri tuzlama yaptılar.

Son yağan karın ve buzlanmanın yaşamı daha fazla etkilememesi için akşam saatlerinden itibaren şehir genelinde seferber olan Ardahan Belediyesi Fen İşleri Ekipleri, Cumartesi akşamı itibarıyla cadde, sokak ve kaldırımlarda yağan kar temizliği ve buzlanmayı önlemek için adeta zamanla yarışarak, su ve tuzlama çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüler.

Reklam
Reklam

Vatandaşlarımızın olumsuz hava şartlarından etkilenmemesi için birimlerin çalışmalarını sürdürebilmek adına adeta teyakkuz halindeydiler. Yapılan çalışmalar sonucu mevcut hava şartlarından dolayı yaya ve araç trafiğinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Ardahan’da yağan kar ve oluşan buzlanmaya zamanında müdahale eden Belediye Ekipleri halk tarafından takdirle karşılandı. Vatandaşlar duygularını Belediye Başkanı Faruk Köksoy’a ve Belediye çalışanlarına teşekkür ederek belirttiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz