Belediyeden Emekli Personele "şükran Gecesi"

Balıkesir Belediyesi, son 6 yıl içinde emekli olan personel için "Şükran gecesi" düzenledi.

Balıkesir Belediyesi, son 6 yıl içinde emekli olan personel için "Şükran gecesi" düzenledi.

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Gala Yaşam ve Aktivite Merkezi'de düzenlenen gecede yaptığı konuşmada, son 6 yılda 240 belediye çalışanın emekli olduğunu söyledi. Ok, şunları kaydetti:

"Sizin gibi değerli mesai arkadaşlarım olduğu için gurur duyuyorum. Kolay değil, her an Balıkesir'e hizmet ediliyor. Bu, bir kişinin yapabileceği bir iş veya sadece dünyalık peşinde koşanların yapacağı bir fedakarlık değil. Bu, evlerine helal rızk götürmek adına Balıkesir'e hizmet etmenin bir şeref olduğunu bilenlerin yapacağı bir iş. Onun için hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum. En son 2006 yılında emekli olanların adına bir yemek düzenlenmiştik. O günden bugüne yeniden öyle bir gece düzenlemek ve sizlerle bir arada olmak, bizim için son derece anlamlı. Belediyede yapılan hizmetlerin anısına, sizleri unutmadığımızın bir göstergesi olarak, maddi değeri pek olmayan, ama manevi değeri büyük olan bir hediyeyi sizlere takdim etmekten onur duyduğumu ifade etmek istiyorum."

Reklam
Reklam

Ok, daha sonra başkan yardımcılarıyla emekli 153 personele plaket takdim etti.

Muhabir: Seyhan Kırıcı / Fikriye Susam Uyar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: