Belediyeden Esnafa Broşürlü Destek

Kuşadası Belediyesi’nin, meslek kuruluşları ve esnaf temsilcileriyle bir süre önce almış olduğu kararlar tek tek...

Kuşadası Belediyesi’nin, meslek kuruluşları ve esnaf temsilcileriyle bir süre önce almış olduğu kararlar tek tek yaşama geçiriliyor.

Kuşadası şehir merkezinde gemi turistlerine yönelik pankartlar asan belediye, son olarak limanda gemiden inen turistleri broşürlerle bilgilendirip, Kuşadası çarşılarına yönlendirmeye başladı.

Bir süre önce sezonla ilgili sorunların tartışıldığı ve bir dizi kararların alındığı toplantının ardından alınan kararlar Belediye tarafından tek tek yaşama geçirilyor. Alınan kararlar gereğince belediye önü, Sağlık caddesi girişi gibi ana arterlere turistlerin limana giderken çarşı içinden geçmesini sağlamak amacıyla geniş pankartlar asıldı. Bunun yanında son olarak, Belediye tarafından oluşturulan bir stantta gemilerden inen turistlere Kuşadası'nı tanıtan ve Çarşıdan güvenli alışveriş yapılabileceği ile ilgili açıklamalar içeren broşürler dağıtıldı.

Reklam
Reklam

Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, meslek kuruluşlarının ve esnafın görüşü alınarak belediye tarafından başlatılan çalışmaların gemi sezonunun sonuna kadar süreceği ve gelecek sezon başında yeniden başlatılacağını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: