Belediyeden gazinolara saat ayarı

Osmancık Belediyesi ilçedeki içkili gazinoların kapanış saatini 24.00 olarak belirledi.

İlçede bulunan içkili eğlence yerlerinde son günlerde yaşanan asayiş olayları nedeniyle Osmancık Belediyesince önlem alındı.

Osmancık’ta bulunan ve içkili gazino ruhsatı ile faaliyet gösteren eğlence yerlerinde son günlerde yaralama ile sonuçlanan silahlı baskınlar gündeme gelmiş, bu olaylar ilçe halkını tedirgin etmişti. Olayları önlemek için Zabıta Müdürlüğünce hazırlanan önerge, Belediye meclisinde görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonucu gazinoların kapanış saati saat 24.00'e alındı.

Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, "Söz konusu işletmeler geçmiş dönemde belediye ile 5 yıllık bir anlaşma yapmışladır. Devlette devamlılık esastır prensibiyle sözleşme bitimine kadar faaliyetlerini devam ettireceklerdir. Sözleşme bitim tarihinden itibaren süre uzatımının kesinlikle mümkün olmayacağı kendilerine bildirilmiştir. Kapanış saati 24.00 olarak değiştirilmiştir" dedi.

Reklam
Reklam

Kimsenin eğlenmesine karşı olmadıklarını belirten Başkan Yazıcı, "Eğlenmek herkesin en doğal hakkıdır. Ancak son günlerde peş peşe meydana gelen olaylarda bazıları ağır olmak üzere vatandaşlarımız yaralanmış, tek tesellimiz ölüm olayı vuku bulmamıştır. İlçemizdeki 4 gazino yüzünden toplumda huzurun bozulmasına izin veremeyiz" şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz