Belediyeden Her Akşam Başka Mahalleye İftar

Kırklareli Belediye Başkanlığı, geçen sene olduğu gibi bu yıl da her akşam farklı mahalle sakinleri...

Kırklareli Belediye Başkanlığı, geçen sene olduğu gibi bu yıl da her akşam farklı mahalle sakinleri ile Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar yemeğinde buluşuyor.

Huzurevi sakinleri, Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Kırklareli Şubesi üyeleri, Şehit ve Gazi aileleri, Engelli Yaşam Derneği, Bademlik ve Cumhuriyet mahalle sakinleri ile oruç açan Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini söyledi.

Kırklarelili vatandaşlar ile mütevazı ve gözlerden uzak bir iftar sofrasında buluşmaktan mutlu olduğunu dile getiren Başkan Çağlayan, “Kırklarelili vatandaşlar ile birlikte iftar açmanın mutluluğunu paylaşıyorum. Ramazan ayı her zaman gösterişten uzak olmalıdır. Bu yüzden Belediye Sosyal Tesislerimizde düzenlediğimiz iftar yemeğimize vatandaşlarımızın ilgi yoğun oluyor. Burada mahalle sakinlerimiz ile iftar açmanın hazzını ve mutluluğunu yaşarken, dertlerini ve sıkıntıları dinleme fırsatı buluyorum. Ramazan ayı boyunca mahalle sakinlerimiz ile buluşup, onlar ile birlikte iftar sofrasında bulunmanın sevincini yaşayacağım” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz