Belediyeden kar küreme ve solüsyon çalışması

Yozgat Belediyesi tarafından oluşturulan ekipler tarafından şehir merkezindeki kaldırımlarda solüsyon ve kar küreme çalışması yapıldı.Vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde ve sokaklarda, kaldırımlarda oluşan buzlanmaya karşı solüsyon çalışması yapan Yozgat Belediyesi karla mücadele ekipleri, bir yandan da kepçe yardımıyla kar küreme çalışması yaptı.

Yozgat Belediyesi tarafından oluşturulan ekipler tarafından şehir merkezindeki kaldırımlarda solüsyon ve kar küreme çalışması yapıldı.
Vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde ve sokaklarda, kaldırımlarda oluşan buzlanmaya karşı solüsyon çalışması yapan Yozgat Belediyesi karla mücadele ekipleri, bir yandan da kepçe yardımıyla kar küreme çalışması yaptı. Belediye ekipleri yoğun kar yağışının ardından vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak için kar temizleme çalışmasına devam ederken karayolları ekipleri ise ulaşımın sağlanması için karla mücadeleyi sürdürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz