Belediyeden Örnek Davranışa Teşekkür

Yıllardır ambalaj, pil ve yağ atıklarını toplayarak belediyeye teslim eden Yalçın Keski adlı vatandaş bu...

Yıllardır ambalaj, pil ve yağ atıklarını toplayarak belediyeye teslim eden Yalçın Keski adlı vatandaş bu örnek davranışı ile takdir topladı.

Selçuk ilçesinde sigortacılık yapan 54 yaşındaki Yalçın Keski’nin üç yıldır ambalaj, pil, yağ atıklarını toplaması üzerine Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Tek, Selçuk Belediyesi adına Keski’yi yerinde ziyaret ederek, örnek davranışından dolayı kutladı ve teşekkür belgesi verdi.

Ambalaj, pil ve yağ gibi atıkların çöplerle birlikte atılmaması gerektiğini ve vatandaş olarak çevreyi kirletmemek adına insanlara büyük bir rol düştüğünü dile getiren vatandaş Keski, "Atıkları toplamanın yanı sıra engelli vatandaşlara da destek olmak amacı ile mavi kapak toplama kampanyasına destek oluyorum. Ayrıca kullanılmış gazeteleri veya kitapları Acarlar İlköğretim Okulu’na göndererek bu konuda da öğrencilerimize yardımcı oluyorum. Dünyayı daha da yaşanılabilir bir hale getirmek istiyorsak bizlere çok önemli bir pay düştüğünü düşünüyorum. Umarım herkes üzerine düşeni yapar ve çevremize karşı olan sorumluluğumuzu yerine getirmiş oluruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz