Belediye'den Şahinkayalılara müjde

Ak Parti il başkanlığı tarafından organize edilen Vekil Halk buluşmasında Şahinkaya Mahalle olacak Müjdesi çıktı

Günlerdir belediye önünde eylemlerini sürdüren ve mahalle olmak istediklerini dile getiren Şahinkaya Muhtarı ile bir grup şahin kaya sakininin Ak Parti Vekil Halk buluşmasına gelip orada Ak Parti Millet Vekili Faruk Septioğlu’na “ Biz neden unutulduk, çayda çıra mahallesinden önce mahalle olmak bizim hakkımızdır, yıllardır çöplerimizi kendi imkanlarımızla atıyoruz, kış aylarında yollarımız kapanıyor, belediye açmıyor yollarımızı, il özel idareye bağlısınız diyorlar, oraya gidiyoruz, siz belediye sınırları içindesiniz diyorlar, ortada kalmış durumdayız devletimiz bize sahip çıksın söylemelerinden sonra Belediye Başkanını arayıp çağıran Septioğlu, Belediye başkanı Süleyman Selmanoğlu’na konuyu çözmeleri yönünde iletilen sorulara çözün konusunda ne yapıldığını sordu.

Reklam
Reklam

Burada Şahinkayalıları dinleyen Başkan Selmanoğlu, Sorunun farkında olduklarını söyleyerek “ Önümüzdeki ay konuyu belediye meclisine sunacaklarını ve burada çıkacak karar neticesinde gerekli girişimlerde bulunacaklarını” söyleyerek Şahinkayalılara Müjde verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: