Belediyeden Yenice Kavşağına Aydınlatma

İnegöl Belediyesi şehir içi ve şehirler arası yollarda trafik akışını daha güvenli hale getirmek için...

İnegöl Belediyesi şehir içi ve şehirler arası yollarda trafik akışını daha güvenli hale getirmek için köprülü kavşaklarda ışıklandırma çalışması yapıyor.

İhtiyaç olan yerlerde bakım onarım yapan, ızgaraları temizleyen belediye ekipleri, Bursa yolundaki Yenice köprülü kavşağının daima aydınlık kalması için çalışmalar yapıyor. Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Yel, Yenice köprülü kavşağında yaya ve araç sürücülerinin güvenliği için önem arz eden aydınlatma yaptıklarını söyledi.

Yel, “Yenice köprülü kavşağı ve Ahmet Akyollu Caddesi önündeki Yonca kavşakta da köprü altlarının gece aydınlatmasının yapılması ve köprü altlarında yeni imal edilen yol kenarı metal bariyerlere ledli ikaz lambaları yerleştirmek suretiyle emniyetin sağlanması için çalışmalar sürüyor. Yenice kavşağında ikaz lambalarının montajı tamamlandı. Yonca kavşakta da çalışmalar başladı" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: