Belediye’den Yol Genişletme Çalışmaları

Bitlis Belediyesi Yükseliş Mahallesi ana yolunda yol genişletme duvar yapım çalışmalarına başladı.Bitlis Belediyesi Fen İşleri...

Bitlis Belediyesi Yükseliş Mahallesi ana yolunda yol genişletme duvar yapım çalışmalarına başladı.

Bitlis Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında Şeyh Hasan Rampası olarak bilinen mevkide yol genişletme ve duvar yapım çalışmasına başlandığı bildirildi.

Yaklaşık 100 metre uzunluğunda ve 2.5 metre genişliğinde yapılan duvarın yanı sıra Taş Mahallesi Mermutlu Sokak’ta da yol genişletme ve duvar yapım çalışmalarına da başlandığı kaydedildi.

Geçen sene Yükseliş Mahallesinde başlattıkları çalışmaları kış ayının gelmesiyle birlikte durdurduklarını açıklayan Bitlis Belediyesi Fen İşleri Müdürü Memduh Kınay, “Yaz aylarının gelmesi ile çalışmalarımıza kaldığımız yerden başladık. İnşallah yol genişletme ve duvar çalışmamız tamamlandıktan sonra Şeyh Hasan rampası genişleyerek araç ve yaya trafiğini rahatlatacak. Şuan 9 mahallemizi şantiyeye çevirmiş durumdayız” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: