Belediyeler Protokol İmzaladı

Konya'nın 3 merkez ilçesinin sınırları içerisindeki binaların asansörlerinin yıllık periyodik bakımı için işbirliği protokolü imzalandı.Karatay...

Konya'nın 3 merkez ilçesinin sınırları içerisindeki binaların asansörlerinin yıllık periyodik bakımı için işbirliği protokolü imzalandı.

Karatay Belediyesi'ndeki protokole Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve asansörlerin bakımını yapacak firmanın yetkilisi katıldı.

Her yıl yapılması gereken asansörlerin periyodik muayenesi konusunda Meram, Karatay ve Selçuklu İlçe Belediyeleri ortak hareket etme kararı aldı. Bu çerçevede Konya merkezdeki yaklaşık 10 bin asansörün muayenesini bir firma yapacak. Protokol 1 yıl geçerli olacak. Yapılan denetimler sonucu kullanıma uygun olmayan asansörlere kırmızı, eksiği olanlara sarı, güvenli olanlara ise yeşil etiket yapıştırılacak.

Reklam
Reklam

Meram'daki asansörlerin yıllık bakım ücreti 100 TL olarak belirlendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: