Belediyelerden İsrail Boykotu

 Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, belediyelerinde ve belediye şirketine ait olan tesislerde İsrail malı ürünlerin satışının yasaklandığını bildirdi. 

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, belediyelerinde ve belediye şirketine ait olan tesislerde İsrail malı ürünlerin satışının yasaklandığını bildirdi. İnci, yaptığı yazılı açıklamada, İsrail'in Filistin'e hava, kara ve denizden orantısız saldırıda bulunmayı sürdürdüğünü belirtti. Filistin'e her zaman sahip çıkacaklarını vurgulayan İnci, "Mazlum Filistin halkına karşı vahşice saldıran terörist devlet İsrail tarafından üretilen mallara karşı boykot başlatıyoruz. Belediyemizin ve belediye şirketine ait olan tesislerde İsrail malı ürünlerin satışı yasaklanmıştır. Belediye ve tesislerde bulunan İsrail malları iade edildi" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: