Belediye’nin Kutlu Doğum Etkinliğine Yoğun İlgi

Hz Muhammed’in (sav) dünyaya gelişi Adıyaman’da kutlandı.Adıyaman Belediyesi ile Mimar Sinan ve Üsküdar Bilgi ve...

Hz Muhammed’in (sav) dünyaya gelişi Adıyaman’da kutlandı.

Adıyaman Belediyesi ile Mimar Sinan ve Üsküdar Bilgi ve Kültür Evleri (EBSAD) tarafından organize edilen kutlu doğum etkinliğine, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kur’an-ı Kerimin okunmasıyla başlayan etkinlikte slayt gösterimi, şiir ve ney dinletisi sunuldu. Veda Hutbesi okundu. Bağlama ve Tef eşliğinde birbirinden güzel ilahilere yer verildi. “Peygamber ve Anne Sevgisi” konulu tiyatro gösterimi sergilendiği etkinlikte bir konuşma yapan Bilgi ve Kültür Evleri Koordinatörü Ebubekir Aytekin, Bilgi ve Kültür Evleri’nin işlevinden bahsetti.

Reklam
Reklam

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Talha Gönüllü ise, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sav)’in son peygamber olarak dünyaya teşrif ettiğini, ondan sonra başka peygamberin gelmeyeceğini ve O’nun yolundan gidenlerin felaha ereceğini kaydetti.

Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ise, “Peygamber efendimizin getirdiği İslam mesajında, insana saygının, adaletin, fikir ve vicdan özgürlüğünün olduğunu kaydetti. Başkan Büyükaslan, “Peygamberimizin bizlere sunduğu mesajlara kulak vererek, ortaya koyduğu yüksek ahlakı örnek almalıyız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz