Belediyenin Vitamin Büfelerine Rekor Teklifler

Ödemiş Belediyesi’nin sağlık hizmeti olarak başlattığı ancak 2 yıl sonunda özelleştirmeye gittiği Vitamin Büfeler’in ihalesi...

Ödemiş Belediyesi’nin sağlık hizmeti olarak başlattığı ancak 2 yıl sonunda özelleştirmeye gittiği Vitamin Büfeler’in ihalesi önceki gün gerçekleştirildi. Encümen huzurunda gerçekleştirilen ihaleye 3 Eylül Tayyare Parkı ve Ulus Meydanı’ndaki büfelerin bir yıllığına kiralanması için çıkıldı.

3 Eylül Tayyare Parkı köşesinde bulunan ilk Vitamin Büfe’nin ihalesine 15 kişi katıldı. 3600 TL muhammen bedel ile başlayan ihalede teklifler kısa sürede yükseldi. İhale 23.000 TL’lik teklifte kaldı. Ulus Meydanı’ndaki ikinci Vitamin Büfe’nin ihalesine de 18 kişi katıldı. Bu ihalede de en yüksek teklifin 35.000 TL olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgilere göre özelleştirilecek Vitamin Büfeler’de fiyatlar belediye onayıyla belirlenecek. Taze sıkılmış meyve sularının satışının zorunlu olacağı büfede alkol veya sandviç gibi başka ürünlerin satışı yapılamayacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz