Belediyesi Meclisi Olağanüstü Toplandı

Tekirdağ’ın Şarköy Belediye Meclisi Temmuz ayında ikinci kez bir araya gelerek olağanüstü toplantı yaptı.Toplantıda geçtiğimiz...

Tekirdağ’ın Şarköy Belediye Meclisi Temmuz ayında ikinci kez bir araya gelerek olağanüstü toplantı yaptı.

Toplantıda geçtiğimiz sezon Tekirdağ Süper Amatör Lig’te oynayan Şarköyspor’un sahası çim olmadığı için, tüm maçlarını Malkara’da oynamıştı. Şarköyspor için yeni yapılacak sahanın mevzi imar planının meclisten onayı için olağanüstü toplantı yapıldı.

Belediye meclisine, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gelen dilekçenin, karara bağlanarak imar komisyonuna havale edildiğini ifade eden, Belediye Başkanı Süleyman Altınok “İlçemiz sınırları içinde, Poçoflu mevkiinde bulunan, mülkiyeti hazineye ait 22 bin metre kare arazinin, uygulama imar plan tasdiki, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne tahsisli ve onlar tarafından hazırlatılan spor tesisi alanı amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı, 1/1000 ölçekli uygulama plan talebini, imar komisyonumuzun vermiş olduğu olumlu rapor doğrultusunda oylarınıza sunuyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Belediye Meclisi, Şarköyspor’un yararlanacağı tesislerin yapılması için talebi oy birliği ile kabul etti. Başkan Altınok “İlçemize ve Şarköyspor’a hayırlı olsun” diyerek başladığı konuşmasında, Ağustos içerisinde ihalenin yapılabileceğini belirtti.

Altınok “Bu yıla belki yetişmez, ama önümüzdeki yıl, Şarköyspor maçlarını artık kendi sahasında oynar. Biz işlerin hızlanması için, belediye olarak, iş makinalarımızla her türlü desteği veririz”dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: