Belediyespor, Bosnalı Edin Visca'yı kadrosuna kattı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor, kadrosunu Bosnalı genç oyuncu Edin Visca ile...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor, kadrosunu Bosnalı genç oyuncu Edin Visca ile güçlendirdi.
Kulubün Langa Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine kulüp başkanı Çağatay Kalkancı ile birlikte katılan genç oyuncu Belediyespor ile 5 yıllık sözleşme imzladı. Bosna Hersek'in Zeljenzicar takımında forma giyen oyuncunun iki kanatta görev yapabildiği belirtildi.
Kulüp Başkanı Çağatay Kalkancı, kadrolarına kattıkları genç oyuncuyu önceden takip ettiklerini belirterek, "Edin Visca bizim hocamızında istediği bir oyuncuydu. Onu takım ile oynadığı hazırlık maçında beğenmiştik. Kendisinin takımımıza büyük katkılar yapacağına inanıyoruz. Edin Visca Türk futboluna büyük renk katacaktır. Tranfser çalışmalarımız devam ediyor. Bir iki küçük transfer daha yapabiliriz. Yine kendi alt yapımızdan yetiştirdiğimiz genç oyunculara şans vermek istiyoruz."
Başkan Kalkancı, gelecek yılki hedefleri konusunda ise şunları söyledi:
"Hedefsiz takım olmaz. Geçen yıl Türkiye Kupası'nda final oynadık. Avrupa Kupaları'na gidecek bir takım oluşturmak istiyoruz. Bu sezon güçlü bir kadro kurduk. Oynadığımız hazırlık maçlarında bunun sinyallerini aldık."
Belediyespor'un yeni transferi Edin Visca da, takımda başarılı olmak istediğini söyledi. Genç oyuncu, "Burada büyük kariyer yaşamak istiyorum. Kariyerim adına doğru adım attığımı söyleyebilirim. Buraya geleli 2-3 gün oldu herşey güzel gidiyor. Takımdan oldukça etkilendim. Takım gördüğüm kadarıyla ligin yukarısını zorlayacak gibi gözüküyor. Buraya gelmeden önce ülkem milli takımının kalecisi Hasagiç ile konuştum. Kendisi bana takım konusunda yardımcı olacaktır. En kısa sürede Türkçe öğreneceğim. Artık bundan sonra sahada konuşmak istiyorum." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz