Belediyespor Yaz Spor Okulu Başladı

Yeni kurulan bir kulüp olmasına rağmen rakiplerini geride bırakarak üstün başarılara imza atan İnegöl Belediyespor’da...

Yeni kurulan bir kulüp olmasına rağmen rakiplerini geride bırakarak üstün başarılara imza atan İnegöl Belediyespor’da yeni yeteneklerin keşfi başladı. Hem öğrencilerin tatillerini spor yaparak geçirmeleri, hem de yetenekli öğrencileri kulübe kazandırabilmek için düzenlenen yaz spor okulunda çalışmalar başladı.

Voleybol, basketbol, yüzme, masa tenisi, kort tenisi ve bu sene ilk kez güreş, halter ve buz pateni branşlarında açılan yaz spor okuluna katılan öğrenciler, Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve ailelerinin önünde ilk idmanı yaptı.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İnegöl Belediyespor salon sporları konusunda kendisini ispatlamıştır. 2009’da kurulmuş olmasına rağmen şu anda İnegöl’ü 2. Ligde temsil eden bir voleybol takımına sahiptir. Türkiye çapında başarılara imza atan, İnegöl’ü dışarıda temsil eden bir kulüp haline gelmiştir. İddiasını başarılarıyla taçlandırmış olan İnegöl Belediyespor Kulübü, öğrencilerin spor yaparak tatil dönemlerini en verimli şekilde geçirmelerini hedefindedir. Bundan dolayı da her sene yaz spor okulu düzenliyoruz” dedi.

Öte yandan, açılış töreninde bir öğrencinin doğum günü de kutlandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: