Belediyespor'dan Şampiyonluk Sözü

Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Bayburt Konağı’nda Belediyespor oyuncularıyla iftar yemeğinde buluştu.İftar yemeğinden önce...

Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Bayburt Konağı’nda Belediyespor oyuncularıyla iftar yemeğinde buluştu.

İftar yemeğinden önce Belediye Başkanı Polat, Vali Yardımcısı Hakan Hakyemez, Baksı Müzesi Vakfı Onursal Başkanı Prof. Dr. Hüsamettin Koçan ve Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız ile de bir süre sohbet etti.

Başkan Polat, Belediyespor oyuncularıyla iftarda bir araya gelerek sporculardan gelecek sezona nasıl hazırlandıkları hakkında bilgi aldı. Belediye Spor oyuncuları Başkan Polat’dan, geçen dönemlerde olduğu gibi bu dönemde desteklerini esirgememe talebinde bulundu. Bu talebe olumlu yanıt veren Başkan Polat, “Bugüne kadar olduğumuz gibi bundan sonrada takımımızın arkasındayız. Elimizden geldiğince her türlü imkânı sizlere sunmaya çalışacağız”dedi ve Belediyespor oyuncularımızdan şampiyonluk sözü aldı.

Reklam
Reklam

Başkan Polat, iftar yemeğinden sonra da oyuncularla bir süre sohbet etti. Sporcular, Başkan Polat’a iftar yemeğinden dolayı teşekkürleri iletirken, Belediye Başkanı Polat da katılımlarından dolayı sporculara teşekkürlerini bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: