Belediyesporlu Güreşçiler Madalya Ile Döndü

Büyükşehir Büyükşehir Belediyespor Kulübü güreşçileri, Akdeniz Oyunları’nda kazandıkları şampiyonluklarla Bursa’nın gururu oldular. Bursalı güreşçiler, Mersin’de...

Büyükşehir Büyükşehir Belediyespor Kulübü güreşçileri, Akdeniz Oyunları’nda kazandıkları şampiyonluklarla Bursa’nın gururu oldular.

Bursalı güreşçiler, Mersin’de gerçekleştirilen ‘17. Akdeniz Oyunları’na başarılarıyla damga vurdular. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcularından Mustafa Kaya 66 kg’da, Rıza Yıldırım da 96 kg da şampiyon oldular. Mustafa Kaya ilk turda Cezayirli rakibini 2-0, yarı finalde de Makedon güreşçiyi 2-0 yenerek finale çıktı. Kaya, finalde ise Yunan güreşçiyi 2-0 ve 4-2’lik skorlarla yenerek, şampiyonluğun sahibi oldu.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcularından Rıza Yıldırım ise ilk turda Yunan güreşçiyi 2-0, yarı finalde de Arnavut rakibini 2-0 ve 6-0’lık skorlarla geçerek finale yükseldi. Finalde Tunuslu güreşçiyi 2-0 ve 5-0’lık skorlarla yenen Yıldırım da şampiyonluğa hak kazandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: