Belediyeye Görme Engeliler Için Hissedilebilinir Zemin

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde belediye binasına görme engellilere kolaylık sağlamak amacıyla hissedilebilinir zemin yol yapıldığı bildirildi.

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde belediye binasına görme engellilere kolaylık sağlamak amacıyla hissedilebilinir zemin yol yapıldığı bildirildi. Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yaptığı açıklamada, belediye hizmet binası girişine yürüme engelliler için asansör yapıldığını ve tekerlekli sandayle için rampalar bulunduğunu hatırlattı. Belediyenin tüm hizmet birimlerinde bu çalışmanın yaygınlaştırılacağını belirten Büyükkılıç, "Sosyal ve spor tesislerinin ardından belediye hizmet binasında da hissedilebilinir zeminli yollar oluşturduk. Sarı renkli, noktalı, şerit kabartmalı zemin döşeme görme engelliler için kolaylık olacaktır" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: