Belen Belediye Başkanı Yılmazlar:

Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar, ilçelerinin yaşanılabilir bir yer olma yolunda hızla ilerlediğini belirtti.

Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar, ilçelerinin yaşanılabilir bir yer olma yolunda hızla ilerlediğini belirtti.

Yılmazlar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Belen'de sosyal belediyecilik anlamında önemli hizmetleri hayata geçirdiklerini söyledi.

Çevreye ve doğaya her zaman önem verdiklerini ifade eden Yılmazlar, "Bu anlamda Belen'e yap-işlet-devret modeli ile güney bölgesinde eşi benzeri olmayan bir sosyal tesis kazandırdık. Doğa Park adı verilen bu tesis yaklaşık 6 bin 500 metre kare kapalı alana sahip. İçerisinde spor kompleksleri, havuz, düğün salonu, restoran, halı saha, sauna, market var. Belen yaşanabilir bir yer olma yolunda hızla ilerliyor" dedi.

Reklam
Reklam

Amaçlarının halkın refahına, yaşam standartlarının artmasına yönelik hizmetleri yapmak olduğunu belirten Yılmazlar, ilçenin doğasıyla, tarihiyle önemli bir yer olduğunu kaydetti.

Muhabir: Ömer Soylu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: