Belinde 150 Bin TL Değerinde Uyuşturucu Ile Yakalandı

İpsala Gümrük Sahası’na gelen yolcuda bir ton sentetik esrar yapımında kullanılabilecek 150 bin TL değerinde...

İpsala Gümrük Sahası’na gelen yolcuda bir ton sentetik esrar yapımında kullanılabilecek 150 bin TL değerinde 3 kilogram AM 2201 isimli uyuşturucu madde ele geçirildi.

Türkiye'ye giriş yapmak üzere gümrük sahasına giren Yunanistan plakalı otobüs, Gümrük ve Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlükleri ekipleri tarafından durduruldu.
Şüphe üzerine araçtaki yolculardan Bulgaristan uyruklu K.K.A, isimli erkek şahıs görevliler tarafından arandı. Yapılan üst aramasında yolcunun sırtına bantla bağladığı paketler bulundu.

Reklam
Reklam

Ekiplerin yaptığı incelemede 3 kilo 20 gram ağırlığındaki paketlerin AM 2201 isimli sentetik esrar yapımında kullanılan uyuşturucu madde olduğu belirlendi. Piyasa değeri 150 bin TL olan uyuşturucu madde ile yaklaşık bir ton sentetik esrarın yapılabildiği öğrenildi. Gözaltına alınan Bulgar yolcu, gümrükteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: