Bellona Kayseri Basketbol’da 3 oyuncu çift haneli sayılara ulaştı

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Bellona Kayseri Basketbol’un Beşiktaş HDI Sigorta’ya 79-70 kaybettiği karşılaşmada, Kayseri temsilcisinden 3 oyuncu çift haneli sayılara ulaştı.İstanbul’da oynanan karşılaşmada Melis Gülcan ve Tyasha Harris 17’şer sayı ile oynarken, Glory Bassey Johnson 15, Esra Ural Topuz 7, Kitija Laksa ise 5 sayı ile oynadı.

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Bellona Kayseri Basketbol’un Beşiktaş HDI Sigorta’ya 79-70 kaybettiği karşılaşmada, Kayseri temsilcisinden 3 oyuncu çift haneli sayılara ulaştı.
İstanbul’da oynanan karşılaşmada Melis Gülcan ve Tyasha Harris 17’şer sayı ile oynarken, Glory Bassey Johnson 15, Esra Ural Topuz 7, Kitija Laksa ise 5 sayı ile oynadı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz