BEM-BİR-SEN Tekirdağ Şube Başkanı Şen: -Avukatlık, haksızlığa karşı yine hukukun çizdiğisınırlar içinde mücadele eden çok kutsal bir meslek"

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Tekirdağ Şubesi Başkanı Üner Şen, "Avukatlık, haksızlığa karşı yine hukukun çizdiği sınırlar

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Tekirdağ Şubesi Başkanı Üner Şen, "Avukatlık, haksızlığa karşı yine hukukun çizdiği sınırlar içinde mücadele eden çok kutsal bir meslek" dedi.

Şen, "5 Nisan Avukatlar günü" nedeniyle, sendika yönetimiyle birlikte Tekirdağ Belediyesi Hukuk İşleri Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Şen, ziyarette yaptığı konuşmada, avukatlık mesleğinin hukuk ve adalet sisteminin harekete geçmesini sağlayan, aynı zamanda hakkın adaletli dağıtılmasında ve doğruya ulaşmada kullanılacak en hızlı araç olduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Avukatlığın, haksızlığa karşı yine hukukun çizdiği sınırlar içinde mücadele eden çok kutsal bir meslek olduğunu vurgulayan Şen, "Avukatlarımız ülkemizin her köşesinde, her şart ve ortamda özveriyle görevini yaparak, vatandaşların ve toplumun hakkını savunarak, demokratik yollarla haklarını aramaları için ellerinden geleni ziyadesiyle yerine getirmektedirler. Adaletin tecelli etmesinde en etkin rolü avukatlarımız üstlenmektedir" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: