Bem-Bir-Sen üyelerinden Vali Çolak’a nezaket ziyareti

Memur Sen'e bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Siirt Şube Başkanı Mehmet...

Memur Sen'e bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Siirt Şube Başkanı Mehmet Sabit Sevgili ve beraberindeki heyet, Siirt Valisi Musa Çolak'a nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyarette, karşılıklı olarak sivil toplum örgütlerinin sosyal yaşamdaki önemine vurgu yapılarak, bu bağlamda çalışan memurların sosyal ve ekonomik şartlarının iyileştirilmesi ile ilgili konular görüşüldü.
Vali Musa Çolak, ”Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, devlet kurumlarında çalışan memurların sosyal ve mali haklarında, son yıllarda önemli kazanımlar olduğuna dikkat çekti. Bu kazanımların elde edilmesinde sendikaların büyük katkısının olduğunun belirten Çolak, sendika çalışanlarına çalışmalarında başarılar diledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: