"Ben Bağımlı Olmayacağım Projesi"

Yeşilay Sivas Şube Başkanı Bülent Akın, Anadolu Ajansı (AA) Sivas Bölge Müdürü Cemal Coşkun'u ziyaret ederek, "Ben Bağımlı Olmayacağım Projesi"

Yeşilay Sivas Şube Başkanı Bülent Akın, Anadolu Ajansı (AA) Sivas Bölge Müdürü Cemal Coşkun'u ziyaret ederek, "Ben Bağımlı Olmayacağım Projesi" hakkında bilgi verdi.

Akın, Yeşilay Sivas Şube Başkanlığı olarak İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı'nın hibe programı kapsamında hazırladıkları "Ben Bağımlı Olmayacağım Projesi"nin onaylanarak uygulamaya konulduğunu ifade etti.

Proje kapsamında insan hayatını olumsuz etkileyen zararlı alışkanlıklar, bağımlılık yapan ve kişilerin hayatının baharında ölümüne sebep olan uyuşturucu, alkolle ilgili seminerler düzenleyeceklerini anlatan Akın, seminerlerin 100 eğitimci tarafından verileceğini belirtti.

Reklam
Reklam

Okullarda saha çalışmaları yapılacağını da aktaran Akın, proje tamamlandığında bilgili ve bilinçli bireylerin artacağını, aynı zamanda zararlı alışkanlıklardan, madde bağımlılığından uzak duran sağlıklı bir nesilin oluşmasına katkı sağlamış olacaklarını kaydetti.

Coşkun ise ziyaretinden dolayı Akın'a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Muhabir: Merve Topuz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: