“Ben Doğalım” Projesi

ZONGULDAK (AA) –  Özüm Eğitim Okulu öğrencileri çevre kirliliğine dikkat çekmek ve önlemek amacıyla vatandaşlara kese kağıdından yaptıkları poşetleri dağıttı.

ZONGULDAK – Özüm Eğitim Okulu öğrencileri çevre kirliliğine dikkat çekmek ve önlemek amacıyla vatandaşlara kese kağıdından yaptıkları poşetleri dağıttı. Proje Koordinatörü Ferhat Öztekin, yaptığı konuşmada, son yıllarda gerçekleşen teknolojik gelişmeler, bilinçsiz tüketicilik dünyanın başlıca çevre sorunları olan su, hava ve toprak kirliliğine neden olduğunu söyledi. Naylon poşet kullanımının doğaya, insan sağlığına ve gelecek nesillere vereceği zarara dikkat çekmek istediklerini belirten Öztekin, şöyle konuştu: “Bu nedenle Zonguldak halkına daha bilinçli ve gelecek nesillere dehe yaşanılabilir bir çevre bırakmak için, Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi’yle koordineli çalışmalarımız sonucunda kese kağıdından poşet imal ettik ve dağıttık. Farkındalık yaratıp faydalı olabildiysek ne mutlu bize.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: