Ben sana gitme demedim mi oğlum?

Arkadaşlarıyla denize gitmek için annesinden izin alamayınca balkondan atlayarak arkadaşlarıyla beraber denize giden 16 yaşındaki Hüseyin T., boğularak öldü.

İzmir'in Buca İlçesi'nde, anne ve babasının izin vermemesine rağmen, gece zemin kattaki evlerinin balkonundan atlayarak kaçtıktan sonra 4 arkadaşıyla Güzelbahçe'ye denize giden 16 yaşındaki lise öğrencisi Hüseyin Tokdemir, sulara gömülerek boğuldu. Yüzme bilmediği belirtilen ve cesedi sudan vatandaşlarca çıkartılan Tokdemir'in ölüm haberini alan ailesi büyük acı yaşadı.

Olay, bugün saat 08.00 sıralarında İkinci Liman yakınlarındaki halk plajında meydana geldi. Bu öğretim döneminde liseye başlayacak olan 16 yaşındaki Hüseyin Tokdemir, anne ve babasının izin vermemesine rağmen geceden zemin kattaki evlerinin balkonundan kaçarak 4 arkadaşıyla buluşup denize gitti. Güzelbahçe ilçesindeki halk plajına giden 5 arkadaş, burada geceyi geçirdikleri sırada yanlarına gelen polis ekiplerine, denize girmek için sabahı beklediklerinin söyledi.

Reklam
Reklam

BİR ANDA SULARA GÖMÜLDÜ

Hüseyin Tokdemir, sabah uyanıp arkadaşlarından önce denize girdi. Ancak yüzme bilmediği belirtilen genç, kısa süre çırpındıktan sonra suya gömüldü. Bu sırada kendisini kurtarmaya çalışan arkadaşları başarılı olamayınca çevredekilerden yardım istedi. Tokdemir'in cesedi, su altında dakikalarca süren aramaların ardından bulunabildi.

AİLE YASA BOĞULDU

Oğullarının acı haberinin polislerden öğrenen Buca Belediyesi'nde temizlik görevlisi baba Mehmet Tokdemir ile anne Hatice Tokdemir, büyük üzüntü yaşadı. Oğullarının kumsaldaki cesedine kapanan anne ve baba gözyaşlarınha boğuldu. Ceset, nöbetçi savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

DHA