Benfica - Galatasaray canlı yayın TRT 1'den izlenebilecek

Benfica - Galatasaray maçı canlı yayın TRT 1 ekranlarında olacak. Şampiyonlar Ligi heyecanı TRT 1 canlı yayınlarla sürüyor. İşte Galatasaray - Benfica maçı ile ilgili tüm detaylar ve muhtemel 11'ler...

Benfica Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı TRT 1 canlı yayın ile izlenebilecek. TRT 1 canlı yayınları ile Şampiyonlar Ligi heyecanı sürüyor. Şampiyonlar Ligi’ndeki tek temsilcimiz olan Galatasaray’ın Benfica karşısında göstereceği mücadele TRT 1 canlı yayın ile izlenebilecek. Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda mücadele eden ve 3 maç sonunda 4 puanda bulunan “Cim-Bom”, Benfica deplasmanında galip gelmesi halinde gruptan çıkma yolunda büyük avantaj sağlayacak. Galatasaray’ın bu kritik mücadelesi TRT 1 canlı yayın ile ekranlarda olacak. TSİ ile saat 22:45’te başlayacak Benfica Galatasaray maçını Sırbistan Futbol Federasyonu’ndan hakem Milorad Mazic yönetecek. Benfica’nın ünlü stadyumu Estadio da Luz’da oynanacak karşılaşma öncesinde nefesler tutuldu. Benfica Galatasaray canlı yayın şifresiz olarak TRT 1 ekranlarında.

Reklam
Reklam

ASLAN KRİTİK SINAVDA

Grupta 3 maç sonunda topladığı 4 puanla 3.sırada yer alan Galatasaray için bu maçta alınacak bir galibiyet çok şey ifade edecek. 6 puanla ilk iki sırayı paylaşan Benfica ve Atletico Madrid’in gerisinde yer alan sarı-kırmızılı temsilcimiz, eğer Benfica deplasmanında galip gelirse Portekizli rakibini altına almış olacak. Grupta oynadığı son maçta İstanbul’da Benfica’yı konuk eden Galatasaray, rakibini 2-1 mağlup ederek hanesine 3 puan yazdırmıştı. Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda oynadığı son dokuz maçta galibiyete hasret olan Galatasaray bu maçtan 3 puanla ayrılarak hem kötü giden seriyi bozma hem de grupta ipleri eline alma amacında.

Maçtan önce basın toplantısında konuşan Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu; "Benfica maçı kazanıp rahatlamayı düşünecektir ama en iyi sonuçla ayrılmak için konsantre olduk. Benfica'nın takım olarak hücum gücü oldukça iyi ama savunmada da zaafları var. Puan alamazsak Benfica büyük ölçüde garantilemiş olacak, elimizde hiçbir şey kalmayacak. Bu ihtimali düşünmüyoruz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

GALATASARAY’IN BENFİCA MAÇINDAKİ MUHTEMEL 11’İ

Fernando Muslera, Sabri Sarıoğlu, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Olcan Adın, Selçuk İnan, Bilal Kısa, Yasin Öztekin, Wesley Sneijder, Lukas Podolski, Burak Yılmaz

Portekiz temsilcilerine karşı Avrupa kupalarında daha önce 2 kez rakip sahada maça çıkan sarı-kırmızılı ekip, bu iki müsabakayı da kazanmayı bildi. Öte yandan, Avrupa kupalarında Türk ekiplerine karşı evinde bugüne kadar 5 maç oynayan Benfica ise Galatasaray'a karşı aldığı yenilgi dışında diğer 4 maçını da kazandı.

GALATASARAY AVRUPA’DA 265.RANDEVUDA

Galatasaray, Benfica müsabakasında, Avrupa kupaları tarihindeki 265'inci karşılaşmasına çıkacak. Galatasaray, Şampiyon Kulüpler Kupası ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 160, adı daha önce UEFA Kupası olan UEFA Avrupa Ligi'nde 71, Kupa Galipleri Kupası'nda 32 ve UEFA Süper Kupa'da da 1 kez olmak üzere toplam 264 maç yaptı. Söz konusu müsabakalarda 98 galibiyet ve 98 yenilgi alan, "Cimbom", 68 karşılaşmada eşitliği bozamazken, rakip filelere gönderdiği 365 gole karşılık kalesinde 392 gol gördü.

Reklam
Reklam

BENFİCA SAKATLIKLARLA BOĞUŞUYOR

Ev sahibi Benfica ise, Galatasaray’ı mağlup ettiği takdirde, neredeyse gruptan çıkma biletini cebine koyacağının farkında. Bu yüzden taraftarının da desteğiyle Galatasaray’ı saf dışı bırakmak isteyen Benfica takımının başı sakatlıklarla dertte. Yunan forvet Kostas Mitrogl ve orta saha oyuncusu Fejsa sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek isimler. Samaris de kart cezası nedeniyle bu maçta yok.

BENFİCA – GALATASARAY

STAT: Estadio da Luz

SAAT: 22:45

CANLI YAYIN: TRT 1 & MYNET Canlı Anlatım

HAKEM: Milorad Mazic

BENFİCA: Julio Cesar, Silvio, Jardel, Luisao, Eliseu, Renato Sanches, Andre Almeida, Talisca, Gonçalo Guedes, Nicolas Gaitan, Jonas

GALATASARAY: Fernando Muslera, Sabri Sarıoğlu, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Olcan Adın, Selçuk İnan, Bilal Kısa, Yasin Öztekin, Wesley Sneijder, Lukas Podolski, Burak Yılmaz