Beni Böyle Sev 83. bölümde Reyhan evlilik teklifi bekledi

TRT 1 ekranlarının beğenilen dizilerinden Beni Böyle Sev son bölümü izleyicisiyle buluştu. Samimi anlatımıyla ses getiren Beni Böyle Sev 83. bölümde Reyhan, Mazhar'la girdiği iddiayı kazandı. Reyhan bunun üzerine romantik bir evlilik teklifi bekledi.

BENİ BÖYLE SEV 83. BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ekranların sevilen dizilerinden Beni Böyle Sev 83. bölümüyle TRT 1 ekranlarından sevenleriyle buluştu. Başrollerini Zeynep Çamcı ve Alper Saldıran'ın paylaştığı, oyuncu kadrosunda ise Bala Atabek, Selen Uçer, Ozan Osmanpaşa, Eda Ece, Umut Kurt ve Burcu Altın'ın yer aldığı sevilen dizi Beni Böyle Sev son bölümde Sevinç, intikam almak için Sabri ile yakınlaştığını itiraf edince Mazhar'la Reyhan arasında yeni bir sayfa açıldı. İddiayı kazanna Reyhan, Mazhar'dan evlilik teklifi bekledi. Mazhar ise ona romantik bir sürpriz hazırlamak için harekete geçti. Sevilen dizi Beni Böyle Sev son bölümü 17 Ocak akşamı ekrana geldi

Beni Böyle Sev 83. bölümde Sevinç intikam almak için Sabri ile yakınlaştığını iddia edince Mazhar ve Reyhan'ın aşkları farklı bir boyuta ulaştı. Reyhan, Mazhar'la girdiği iddiayı kazanınca romantik evlilik teklifi için bekleyişe geçti. Mazhar'ın üzerindeki baskı ise giderek arttı. Reyhan onun her hareketini evlilik teklifinin bir planı olarak sandı. Sonunda Mazhar teklif için harekete geçer. Teklif sırasında ise beklenmedik olaylar yaşandı. Ayşem ve Ömer ise mutludur. Ancak ikilinin arasında beklenmedik gelişmeler yaşandı.

Zeyno'nun dönüşü Tolga'yı çok mutlu etti. Beni Böyle Sev son bölümde her ikisi de evliliklerini sürdürmek ve engelleri aşmak konusunda kararlıydı. Öte yandan bu durum Seval'in kabusu oldu. Menteş bu konuda ona destek olurken, bir yandan da kocasının üstüne yıkılan cinayet hakkında önemli bir ipucuna ulaştı. Diğer yandan Tolga'nın kaçırılması Zeyno ve Tolga'nın mutluluklarının yarıda kalmasına yol açtı.