Beni Böyle Sev 87. bölüm izleyicisiyle buluştu

TRT 1'in beğenilen dizilerinden Beni Böyle Sev son bölümüyle ekrana geldi. Beni Böyle Sev 87. bölümde Tolga Zeyno'nun gidişinden oldukça etkilendi. Ömer ve Ayşem ise ufak bir nedenden dolayı inatlaştı. Çift Sevgililer Günü'ne nasıl girdi merak konusu oldu.

BENİ BÖYLE SEV 87. BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Beni Böyle Sev yeni bölümü bu akşam ekrana geldi. 27 Şubat akşamı final yaparak ekranlara veda edecek olan Benim Böyle Sev dizisinin hayranları, dizinin bitmemesi için yoğun baskı yapsa da TRT diziyi kaldırmakta kararlı. Başrollerinde Alper Saldıran, Zeynep Çamcı, Ozan Osmanpaşaoğlu, Umut Kurt, Burcu Altın, Bala Atabek, Erdem Akakçe ve Zafer Algöz'ün yer aldığı TRT1′in sevilen dizisi Beni Böyle Sev 87. bölümde, Zeyno'nun gidişi Tolga'nın kalbini kırdı. Diğer yandan sevgililer günü gelmesine rağmen Reyhan ve Mazhar arasında soğuk rüzgarlar esmeye devam etti. Merakla beklenen Beni Böyle Sev dizisinin son bölümü 13 Şubat Cuma akşamı ekrana geldi

ZEYNO GİTTİ

Zeyno'nun gidişi Tolga'yı çok yaraladı. Kalbi kırıktı ve aklında bin bir soru vardı. Ancak durumu kabullenmekten başka çaresi yoktu. Beni Böyle Sev 87. bölümde Ömer'in bir sabah toplantıya giderken aynı taksiyi paylaştığı gizemli ve asi bir kız olan Tuğçe, Tolga'nın kabusu oldu. Tuğçe'nin kim olduğu kısa sürede anlaşıldı, herkesi şaşırtan bu gelişme özellikle Menteş'i etkiledi.

AYŞEM VE ÖMER İNATLAŞTI

Sevinç'in sözlerinden etkilenen Emel ve Şükrü, Reyhan'ın Mazhar'la kaçmasından korkarak, tedirgin günler geçiriyordu. Reyhan ailesinin kendisine güvenmediğini düşünerek üzüldü. Mazhar ve Şükrü'nün birbirleri hakkındaki olumsuz sözleri Reyhan'ı arada bıraktı. Sevgililer günü gelmişti fakat birbirini seven iki çift arasında soğuk rüzgarlar esiyordu. Beni Böyle Sev son bölümde Ayşem ve Ömer birbirine hediye aldıkları halde, küçücük bir laf yüzünden inatlaşıp hediyeleri vermediler. Reyhan ve Mazhar ise Sevinç'in gösterişli nişan yüzüğü nedeniyle tuhaf bir konuşma yaptı. Mazhar özel bir sürpriz yaptığını düşünerek Reyhan'ı kızdırdı.

AYLİN, METİN'E SİNİRLİ

Ömer ve diğerleri hala bir ofis bulamamıştı. Ömer muhasebeciden o güne kadar köfteciye ait sandığı ofisin Nail Usta'nın şahsi mülkü olduğunu öğrenince çok şaşırdı. Ofisi kullanmaya karar verdi, bu durum Menteş'i çok sinirlendirdi. Beni Böyle Sev 87. bölümde Metin'in imaları Aylin'i sinirlendirdi, yanıldığını ispat etmek için Metin'le beraber anket işinde çalışı. Menteş'in Ömer'in ailesine ait olduğu evi kendisine vermeyeceğini öğrenen Melda zor durumda kaldı. Üstelik beş parasızdı, ne yapacağını şaşırmış bir haldeyken Mazhar iş teklif etti. Melda bir kez daha kurtuldu. Ancak ofiste Menteş'le yaşadığı şiddetli tartışma hayatının seyrini etkiledi.