Beni Böyle Sev son bölümü TRT 1'de ekrana geldi

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Beni Böyle Sev son bölümü izleyicisiyle buluştu. Merakla beklenen Beni Böyle Sev 81. bölümde Nail İstanbul'u terk etti. Nail'in bu kararı Beni Böyle Sev son bölümde Ayşem'i ve diğerlerini üzdü.

Başrollerini Zeynep Çamcı ve Alper Saldıran'ın paylaştığı, oyuncu kadrosunda ise Bala Atabek, Selen Uçer, Ozan Osmanpaşa, Güven Kıraç, Eda Ece, Umut Kurt ve Burcu Altın'ın yer aldığı sevilen dizi Beni Böyle Sev son bölümü TRT 1 ekranlarından izleyicisiyle buluştu. Samimi anlatımı ve konusuyla izleyicilerin beğenisini alan Beni Böyle Sev son bölümde Nail'in kararı Ayşem ve Ömer'i çok üzdü. Ayşem Nail'in kalması için elinden geleni yaptı ancak Ömer Nail'in bulunduğu zor durumu anlayarak üstüne gitmedi. Sevilen dizi Beni Böyle Sev 81. bölümü ekrana geldi.

Beni Böyle Sev son bölümde Nail'in İstanbul'dan ayrılma kararı Ayşem'i kahretti. Onu vazgeçirmek için elinden geleni yaptı. Nail'in zor durumda olduğunu fark eden Ömer ise daha farklı düşündü. Morali bozuk olan Ayşem bir de Melda'nın küstah sözlerini duyunca patladı. Sevinç'in en büyük destekçisi olan Melda Beni Böyle Sev 81. bölümde Fahriye'den habersiz eve yerleşti.

Sevinç'in şüpheli davranışları ise Beni Böyle Sev son bölümde merak edildi. Sevinç'e gelen çiçek herkesin merakına yol açtı. Neler olduğunu anlamaya çalışan Reyhan ile Mazhar gizlice Sevinç'in odasına girdi. Ancak bu sırada Sevinç odasına döndü. Beni Böyle Sev 81. bölümde Mazhar ve Reyhan, Sevinç'in odasında mahsur kaldı. Zeyno'nun ortadan kaybolması Tolga'yı telaşlandırdı. Tolga, Aylin'den bilgi almak için harekete geçti.

Beni Böyle Sev son bölümde Aylin'in tek yaptığı Tolga'yı suçlamaktı. Suçlamasının nedeni ise Zeyno'nun gidişiydi. Mete her ne kadar onunla konuşmaya çalışsa da Aylin'in ağzından bir cevap alamadı. Tolga ile Seval'in arası iyice açıldı. Beni Böyle Sev 81. bölümde Menteş ise cinayete dair yeni bilgiler edinerek Seval'in umutlanmasına neden oldu.

Nail'in İstanbul'dan ayrılması ise Beni Böyle Sev yeni bölümde gözleri doldurur. Ayrılık vakti gelmiştir. Herkes Nail'in gidişine üzülür. Bir isim ise gözyaşlarını tutamaz. O kişi ise Nail'in kızı Ayşem'dir.