"beni Unutma" Projesi Bucak’ta Başladı

Alzheimerli hastaların ve yakınlarının yaşam kalitesini arttırmak amacıyla İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen "Beni...

Alzheimerli hastaların ve yakınlarının yaşam kalitesini arttırmak amacıyla İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen "Beni Unutma" projesi Burdur'un Bucak ilçesinde başladı.

Bucaklı Alizeimer hasta yakınlarına "Alzheimerli hasta yakını bu durumla nasıl baş edebilir?", "Bunun neden olduğu psikolojik yıkıklık nasıl atlatılabilir?" gibi konularda Psikiyatri Uzmanı Dr. Berna Karakoç tarafından hasta yakınlarına bilgiler verildi.

Eğitimin ardından çalışma grupları oluşturularak kişilerin, bilgi, tecrübe ve deneyimlerini birbirleriyle paylaşması sağlandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: