‘benim Mahallem Canım Mahallem’ Kampanyası Kapsamında Anaokulu Yapılacak

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş’un eşi Aylin Coş, ‘Benim Mahallem Canım Mahallem’ kampanyası kapsamında, 4...

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş’un eşi Aylin Coş, ‘Benim Mahallem Canım Mahallem’ kampanyası kapsamında, 4 mahallede yürütülecek faaliyetler ile sosyal, ekonomik ve kültürel sorunlarının çözülmesi konusunda çalışmalar yapıldığını söyledi.

Aylin Coş’un önderliğinde başlatılan ‘Benim Mahallem Canım Mahallem’ kampanyası kapsamında, Adana Valiliği’nde bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıda konuşan Coş, kampanya kapsamında Tellidere, P.T.T. Evleri, Yavuz Sultan Selim ve Kurttepe mahallelerinde eğitim, sağlık, çevre ve altyapı konularında çalışmalar yürütüldüğünü söyledi.

Reklam
Reklam

Toplantıda, 10 Lions Kulübü Başkanı tarafından, Hacı Özcan Sinağ İlköğretim Okulu'na tam donanımlı ana sınıfı yaptırılarak, okulda eksik olan sınıfların akıllı tahta ile donatılması, tuvaletlerin yapılacak keşiften sonra onarılması, ayrıca tüm okul öğrencileri göz sağlığı taraması ile ağız ve diş sağlığı eğitimi verilerek diş macunu ve fırçası dağıtılması, okul bahçesinin ise ağaçlandırılmasının yapılacağı belirtildi.

Toplantıya, Aylin Coş ve Vali Yardımcısı Halis Arslan’ın yanı sıra Sarıçam İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Denge, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Hüseyin Çil ve 10 Lions kulüp başkanı katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: