Benoit Costil'den Beşiktaş hamlesi!

Şampiyon Beşiktaş'ta gelecek sezon için çalışmalar başladı. Siyah-Beyazlılar çalışmalara başlarken Fransız kaleci Benoit Costil'den de sürpriz bir hamle geldi.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş futbol takımı, devre arasında büyük umutlarla kadroya kattığı Dennys Boyko’dan beklediği verimi alamamış ve takımın kalesini Tolga Zengin korumaya devam etmişti.

[Beşiktaş bir ilki başardı! Statsız şampiyon](https://www.mynet.com/besiktas-bir-ilki-basardi-statsiz-sampiyon-96570-myspor)

İlk temas Ocak ayında

Forma şansı bulamadığı için Ukraynalı kalecinin takımdan ayrılmak istediği iddia edilmiş, hatta İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'un Boyko'ya transfer teklifinde bulunduğu ifade edilmişti.

Reklam
Reklam

Bu gelişmelerin ardından Beşiktaş, daha öncede transferi gündeme gelen Rennes'de forma giyen Benoit Costil ile temas kurmuş ve Fransız kaleciden olumlu yanıt almıştı.

[Gomez krallık için gün sayıyor](https://www.mynet.com/gomez-krallik-icin-gun-sayiyor-96573-myspor)

Takibe aldı

Dün Beşiktaş'ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Benoit Costil sosyal medya hesabı İnstagram'da Beşiktaş'ın resmi hesabını takip etmeye başladı. Ancak Fransız kaleci belli bir süre geçtikten sonra Beşiktaş'ı takipten çıkarttı.

Bu sezon Rennes'de 33 maça çıkan Benoit Costil, kalesinde 50 gol gördü.

Anahtar Kelimeler: