Benzine 15 Günde Üçüncü Indirim

Motorinden sonra benzinin litre fiyatında da 9 kuruşluk indirim yapıldı. Petrol fiyatlarındaki ve döviz kurundaki...

Motorinden sonra benzinin litre fiyatında da 9 kuruşluk indirim yapıldı. Petrol fiyatlarındaki ve döviz kurundaki gerilemeyle böylece benzinde son 15 gündeki üçüncü indirim gerçekleşmiş oldu. Gece yarısından itibaren geçerli olan indirimle benzinin litresi 4,59 TL'ye düştü.

Petrol fiyatlarındaki ve döviz kurundaki gerilemeyle benzine son 15 es
gündeki üçüncü indirim yapıldı.

Benzinin litresinde 9 kuruşluk indirim yapıldı. Geceyarısından itibaren geçerli olan indirimle benzinin litresi 4,59 TL'ye düştü.

Reklam
Reklam

Benzine 13 Ekim'de 9 kuruş zam yapılması sonrasında Türkiye, 4,92 lirayla dünyanın en pahalı benzinini kullanan ülke konumuna gelmişti.

5 liraya yaklaşan benzinde daha sonra art arda üç indirim geldi. Benzine 17 ve 24 Ekim'de toplam 23 kuruşluk indirim yapılmıştı. Böylece 15 gündeki toplam indirim 32 kuruşu buldu.

Motorinde de 8 kuruşluk indirime gidilmişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: