Beraat Kandili dualarla ihya edildi

Çankırı genelindeki camilerde vatandaşların katılımıyla Berat Kandili dualarla ihya edildi.Çankırı’da Berat Kandili münasebeti ile bazı camilerde Çankırı İl Müftülüğü tarafından program düzenlendi.

Çankırı genelindeki camilerde vatandaşların katılımıyla Berat Kandili dualarla ihya edildi.

Çankırı’da Berat Kandili münasebeti ile bazı camilerde Çankırı İl Müftülüğü tarafından program düzenlendi. Camilere akın eden vatandaşlar akşam ve yatsı namazlarını cemaatle eda etti. Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunmasıyla başlanan mevlit programında din görevlileri tarafından Yasin-i Şerif okutuldu, bol bol dualar edildi. Din görevlileri gecenin anlam ve önemini anlattı. Program, Mevlit’i Şerif’in okunmasından sonra yatsı namazı ile devam etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz