Beraber yaşadığı adamın boğazını kesti

Niğde'de bir kadın, beraber yaşadığı kişiyi uyuduğu sırada boğazını keserek öldürdü.

Niğde'de bir kadın, beraber yaşadığı kişiyi uyuduğu sırada boğazını keserek öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, Çiftlik ilçesine bağlı Kula köyünde ilk evliliğinden iki çocuğu olan 23 yaşındaki Sibel Çekinmez (23) komşularının oğlu inşaat işçisi 24 yaşındaki Mustafa Çınar ile 3 ay önce birlikte yaşamaya başladı.

Çekinmez, sabah saatlerinde annesine giderek beraber yaşadığı Mustafa Çınar'ın boğazını uyuduğu sırada bıçakla kestiğini söyledi.

Ailesinin olayı jandarmaya bildirmesi üzerine 112 Acil Servis ve jandarma ekipleri olay yerine geldi. Yapılan incelemede yatakta boğazı kesilmiş halde bulunan Çınar'ın hayatını kaybettiği tespit edildi.

Reklam
Reklam

Olayı duyan Çınar'ın yakınları sinir krizi geçirdi.

Gözaltına alınan Sibel Çekinmez, sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklanarak, cezaevine konuldu. Çınar'ın cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: